Ne olduğunu anlamadım başta.Merak etme,geçer demiştim kendime.Geçmedi ama.Ne senin yerin değişti dünyamda,ne de dünyam dönmeyi bıraktı etrafında.
Neden böyle oldu anlamıyorum.Aslında senin düşündükçe anlamsızlaşıyorum demeliyim.Kelime oyunları anlamlılıklarını yitiriyorlar artık.İçtiğim şarabın kafamı yükselttiği değer seni düşününce enflasyona uğruyor adeta.
Aslında seviyorum demeyi denedim,güldüler.Delirdiğimi söyleyenler oldu,ama ben sadece akıllı taklidi yapmayı bıraktım.Diğer herkesin bu numaraya devam edip beni ‘’dürüstlükle’’ suçlamalarına da bozulmuyor değilim.
Bence hepimiz yılda bir gün aşık olmalıyız.Adına da ‘’deliler bayramı’’ diyelim mesela.Herkes bir gün için akıllı taklidi yapmayı bırakıp sevsin bir şeyleri.Bir şeyleri her zaman sevenler ise bir günlüğüne özgür olsunlar.İşte sanırım tam o gün açıklayacağım sana olan duygularımı.Bu işi bu kadar zorlaştıran şey ise deliler bayramının sonsuza kadar yapılmayacağı ve benim yine sonsuza kadar, yaşadığım bu ‘’deliliğe’’ bir isim koyamayacağım gerçeği.